Powered by Blogger.

pastel pink dream

 I am sharing with you few pictures of beautiful peonies I received today ! Peonies are my favorite flowers forever and ever , even more , those are not just a pretty petals for me but memories of the most precious people !
 orange icing cake with summer berries , you can see more at my petite - bakery page

" Love is the beauty of the soul "
Which is your favorite flower ?

14 comments

  1. Skaisti loti, taa graamata hotels, ieintereseeja..... Arii pojenes patiik... Pirmaas baltaas lillijas, pojenes vareetu buut otraas,lupiines naakosaas.... Taa kkaa....freezijas, margrietinas, nelkes..... Vispaar ja taa padmaa patiik baltie ziedi laikam visvairaak, man baltaa kopaa ar zalo, ir kraasu kombinaacija, kas nu loti..... Taapeec laikam smigas koku lapas man azrii biezi vaazees :-) eliin, klau, vai tu ei taada romaniska pec buutiibas? !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esmu nedaudz labojusies bet vispar jā , romantike :)
      Man patik ari plavas ziedi , piemeram rudzupukes , ka ari topa butu cerini un jasmīni , Tu izbaudisi jo jasmīni zied tieši uz Jāñiem ..

      Delete
    2. Gramatu vairak interiour inspiration pirku..laba..

      Delete
  2. I love peonies especially this kind they smell very nice.waiting for my promotes to start flowing hopefully next year. By the way where is this cake? Did you cook it?


    ReplyDelete
  3. Tik smaisti un romantiski. Es pat laikam nezinu kuri man viss viss, vismīļākie. Patīk vispār ziedi. Ar sarkanām neļķēm slikta asociācija, tādēļ tas laikam izpaliek un paliek nu, visssssspēdējā vietā, bet tā priecē jebkas :) Tava kūka mani ļoti sakārdināja, pirmīt izskatīju visus plauktus vai nav kas garšīgs mājās aizķēries..haha.. šodien gan nav laika neko cept, bet vispār ja ir laiks un noskaņojums tad patīk ko garšīgu sacept.Māja smaržo gardi un mājnieki smaida. Tavu recepšu lapu noteikti apskatīšu, forši, ka padalies.

    xoxo Ra


    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete
  4. skaisti!! kuuka izskataas LOTI garda!! baigais malacis :) bet vai tu pati kuukas un visus savus paareejos kaardumus eed??! ;-) kaa nekaa esi clean eating fane, ne? man gruuti nosaukt miilaakaas, jo visi ziedi jaus skaisti, bet ja nu vajag, tad here we go: pukjuzirniishi, peonijas, cerinji, rudzu pukjes, maijpukiites...pavisam noteikti kaadu esmu piemirsusi!! ja taa, tad noteikti atgrieziishos pie shii posta ;-) man skiet, ka tev rozaa kraasa ir loti tuva...? ;-) ne tikai apgeerbaa, bet arii ziedos :) vai tev receptes arii ir klaat taam kuucinjaam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaa man arii shkjiet eliinai ir neitraalaas melnaa baltaa beeshaa plus rozaa kraasa, nu taa cilveeks kkaa asocieejas....

      Delete
    2. Pati gan neēdu , kad sanāk un tas ir loti loti reti , bet cept un iepriecināt apkārtējos gan man patīk :)
      Receptes klāt nav , Tikai bildes :)
      Hmmm , par rozā , kad bija 18 rozā bija mana mīlākā krāsa , ari izlaiduma kleita bija rozā :) , tad apnika un bija citas favorite , pašlaik man ir tā , ka maigi rozā vienmēr ir skapī , neesmu apsēsta bet patīk tas maigums , ari ziedos ,manuprat maigi rozā ir apburošs ..

      Delete
  5. My favourite flowers are orchid so special and many orchid varieties. it always can suprise me how orchid are nice and different.Love Vanilla orchid <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Blanka :) yes I agree , orchids are so different ..

      Delete